2017. augusztus 31., csütörtök

Emily Stead: Fidget Spinners

Leírás:
Kartonált könyv, hozzácsomagolva egy jó minőségű, acélcsapágyas fidget spinner

A Fidget Spinners egy csapásra meghódította a világot. Ebben a remek könyvben megtalálod a legjobb trükkökket és tippeket ahhoz, hogy igazán menő Fidget Spinner-bajnok lehess!

Tedd egyénivé a pörgettyűdet, és kövesd lépésről lépésre a 30 fantasztikus trükk leírását!

Tanuld meg az alapokat, majd sajátítsd el a legmenőbb pörgetéseket, hogy lenyűgözd a barátaidat és a családodat.

Vélemény:

Pár hónapos késéssel került elém az első fidget spinner, amin még kicsit tolt az e-bay postaideje is de még így is épp egy időben került kezembe a saját pörgettyűm és a magyarra ferdített könyv. Viszont még épp időben, hisz nyilván már nincs ennyi hátra és mindenki elfelejti, de végre egy olyan értelmetlen időrabló, amibe nem tudnak belekötni azok, akik a telefonbirizgálást ördögtől valónak tartják (naponta olvasom, hogy buu meg bááá, de foglalmam sincs, mi lenne a helyes viselkedés szegényeknek a metrón, de nyilván a bambulás jobb, mint a világ dolgainak utánanézni vagy chatelni valakivel), hisz ez egy teljesen mechanikus cucc és persze ugyanúgy az autó alá kerülhetünk ha sétálva pörgetjük, de ez azért egyáltalán nem jellemző, ahogy maga a fidget spinner sem, legalábbis én összesen egy embernél láttam Pest utcáit járva, szóval nem beszélhetünk tömegjelenségről, ami azért nem biztos, hogy jót tesz a könyv kiadásának.

Ennek ellenére a könyv jött és ha már minimálisan érdekel, úgy eljutott hozzám is.
Kezdjük a jó hírrel. A könyv kifejezetten olcsó. 2000 ft alatt van, ami ugyan lehet, hogy magának a könyvnek az értékét reálisan lövi be, de mellé adnak egy fidget spinnert is, ami oké, hogy 200 ft az e-bayen, de itthon még a könyv árának többszöröséért is adnak, szóval kapsz egy pörgőt és mellé egy könyvet, jó deal.
Amiért engem érdekelt, hogy keveselltem azt, hogy valami ami csak pörögni tud az csak pörögni tud és lám van könyv, hogy ezzel lehet trükköket is csinálni, tehát biztos nem csak pörögni tud.
De, csak pörögni tud:)
Méghozzá egyféleképpen tud pörögni, esetleg ugyanazt másik irányban is. És tud pörögni a két ujjad között, az egy ujjadon és ujj helyett ceruzán is pörög. És pörög az asztalon is. És ha az ujjadat arrébb teszed úgy is pörög. És ha feldobod és fejen állsz, kétszer átfordulsz és tapsolsz majd újra rád esik akkor is pörög, ha jól csináltad. De lássuk be, ezek nem trükkök, attól még ugyanazt csinálja, max te közben klarinétozol, míg előtted pörög de ez nem egy új funkció.
Szóval trükköket igazából nem kapunk, a cucc továbbra is csak egy funkciós lesz, ennek ellenére, ha ki akarjuk próbálni és még nincs fidget spinnerünk, akkor ez egy jó alternatíva lehet, hogy könyvestül vegyük meg.





Nincsenek megjegyzések: